Reggaeneracija S03E67 18.12.2015

Во оваа Reggaeneracija го преслушуваме деби-албумот на Зафаја. Уште едно реге-остварување од софиската реге-кујна + како бонус, се осврнуваме на концертот на Асасин во Бугарија.

Reggaeneracija – S03E67 by Radio Mof Music on Mixcloud