Reggaeneracija S03E60 09.10.2015

Во ова трето издание на Регенерација за оваа сезона славиме мал јубилеј! 60то издание на „Регенерација“. Правиме рекапитулар на песните што сме ги пуштале и што не сме ги пуштале. Слушајте и уживајте!

Reggaeneracija S03E60 by Radio Mof Music on Mixcloud