Reggaeneracija S03E58 25.09.2015

Ова е првото издание на „Регенерација“ во третата сезона на Радио МОФ. Правиме рекапитулар на летото и на реге-фестивалите, а и на новитетите што доаѓаат од Јамајка и од Европа. Во студио сме во комбинација Гето Руди, Нати Контрол и Burning Spear

Reggaeneracija – S03E58 by Radio Mof Music on Mixcloud