Reggaeneracija S02E56 19.06.2015

Reggaeneracija S02E56 by Radio Mof Music on Mixcloud

Ова 56 издание на регенерација е целосно посветено на денсхол, драм и реге! Анализираме што има актуелно во реге-Европа и овој пат, во фокус ни е „Ридим“ магазинот. Слушајте и уживајте.