Reggaeneracija S02E54

Reggaeneracija – S02E54 by Radio Mof Music on Mixcloud

„Регенерација“ 54 го преслушуваме бендот „Рагалушн“ од Словенија, кои во четврток 28 мај настапуваат во „Сектор“. Слушајте и бидете информирани за регето во МКД!