Reggaeneracija – S02E48 на линк со Коби Селекта и многу нова реге музика

Reggaeneracija – S02E48 by Radio Mof Music on Mixcloud

Во ова прво издание во април зборуваме за првиот балкански саундклеш и слушаме многу нова реге музика. Исто така, ќе воспоставиме врска со Коби Селекта од Лесковац, еден од организаторите на првиот балкански саунклешот и ќе позборуваме малку за целата организација.