Reggaeneracija S02E47 – најнови реге мелодии директно од Jамajка

Reggaeneracija – S02E47 by Radio Mof Music on Mixcloud

Започнуваме со Hornsman Coyote, ова е Регенерација број 47. Вртиме најнови реге мелодии директно од Џамејка! Вртиме Џенерал Ливај, Деди Рингс, Хорсман Којот, Тања Стивенс… Уживајте!!