Reggaeneracija S02E46- Во фокус: Џа Била од Хрватска!

Reggaeneracija S02E46 by Radio Mof Music on Mixcloud

Во ова издание на „Регенерација“ го презентираме даб артистот Џа Била, кој доаѓа од главниот град на Хрватска, Загреб, и е еден од главните претставници на балканската реге и даб сцена!