Reggaeneracija S02E45 11.03.2015

Reggaeneracija S02E45 by Radio Mof Music on Mixcloud

Во ова издание на „Регенерација“ зборуваме за борбите меѓу реге селекторите, односно за борбата меѓу диџеите. Поконкретно, зборуваме за првиот т.н. саундклеш на Балканот.