Reggaeneracija S02E40 – 28.01.2015

Reggaeneracija S02E40 by Radio Mof Music on Mixcloud

Во оваа епизода на „Регенерација“ разговараме со Лука од Мастрафизам за регето и за другите работи околу регето… и се разбира слушаме убаво реге, даб и денсхол!