Reggaeneracija – S02E37 14.01.2015

Reggaeneracija – S02E37 by Radio Mof Music on Mixcloud

Во најновото издание на „Регенерација“ го слушаме новиот реге-сингл на славниот актер Еди Марфи и зборуваме за неговата соработка со Снуп Дог, односно Снуп Лајон, како што е неговото реге име.