Reggaeneracija – S02E35 Слушаме најнова музика што доаѓа од Јамајка

Reggaeneracija – S02E35 by Radio Mof Music on Mixcloud

Во 35-тото издание на „Регенерација“ слушаме најнова музика што доаѓа од Јамајка. Избор од даб, реге, но најмногу денсхол и ги претставуваме новите синглови на големите имиња од оваа сцена – Шон Пол, Лејди Со, Ентони Би…, кои веруваме дека ќе станат хитови во предновогодишната еуфорија!