Reggaeneracija S02E34 – Слушајте реге на Радио МОФ

Reggaeneracija S02E34 by Radio Mof Music on Mixcloud

Во деведесетте минути на „Регенерација“ се врти модерното реге, се преслушуваат најновите албуми и хитовите што доаѓаат од Јамајка, но и од другите бастиони на реге-музиката и реге-кутурата (Велика Британија, Франција, Германија). Се селектираат т.н. ридимси и се презентираат различните артисти што гостуваат на тие ридимси.

Закачете се секоја среда од 21.30 часот до 23 часот да се „регенерираме“ заедно со Регесаурус Гето Руди и со неговиот техничар – Нати Контрол!