Распеани Скопјани: „Градот убав“

На протестот против барокизација на ГТЦ, хорот „Распеани Скопјани“ ја поздрави Лидија Марковска, една од проектантите на ГТЦ која е и добитник на висока државна награда токму за работата на трговскиот центар, со песната „Градот убав“.