Радио МОФ го одбележува својот петти роденден

Пред пет години поведени од фактот дека е ограничен просторот во кој младите можат да се изразат, креиравме медиум кој е отворена станица за промоција на младинската, културната и креативната заедница.

Токму затоа на 26-ти февруари (петок) во Кино Култура, ул. „Луј Пастер“ б.б со почеток од 21 часот, Радио МОФ ќе го прослави својот петти роденден.

Со задоволство ве покануваме да ни се придружите на забавата на која ќе настапат:

Reggaesaurus Geto Rudi

Pineapple Express, (Ivana Nizamovska & Petar Antevski)

JUNE (ЏУН)

Puk’kah & D.Lite (D2) The Rituals Show

B!Zarre (Zarko Nastoski)

Влезот на настанот е слободен.