Психе С01Е01 – 27.10.2015

Почеток на нова емисија на Радио МОФ посветена на псхиологијата – Психе!

Секој втор вторник во 12:00 часот на Радио МОФ, заедно со Вики и Анита, студентки на психологија, дискутираме и даваме одговори на интересни психолошки прашања.

Преслушајте ја првата емисија насловена како “Селфи, твит, чек ин: зошто споделуваме?” и дознајте кои се мотивите и причините на луѓето позади нивната активност на социјалните мрежи и многу повеќе околу психологијата на истите.

Гостин во првата емисија: Инес Ефремова – уметник и активист.

Psihe – Episode 01 by Radio Mof on Mixcloud