Психе – LOL

Новото издание на Психе е посветено на смеењето. Вo оваа емисија во која освен што се смееме цело време, зборуваме и за тоа зошто воопшто се смееме, на што се смееме, интересни истражувања на тема хумор, скокоткање и многу други забавни нешта!

Подкастот спремен за слушање ве чека тука :)