Првоаприлски желби – маски без пардон!

Оваа година членовите на Медиа арт клубот од Скопје, првоаприлскиот маскенбал го искористија како можност младите да си кажат своите проблеми и да го привлечат вниманието на јавноста. Додека сите се маскираат за инстант забава, членовите на Медиа арт клубот создадоа албум со фотографии кои повикуваат на општествена одговорност. Погледнете дел од она што беше документирано за време на маскенбалот:

Првоаприлски желби –  маски без пардон!

Првоаприлски желби –  маски без пардон!

Првоаприлски желби –  маски без пардон!

Првоаприлски желби –  маски без пардон!

Првоаприлски желби –  маски без пардон!

Првоаприлски желби –  маски без пардон!

Првоаприлски желби –  маски без пардон!