Прва награда во Србија за документарецот на Драган Антоновски

Краткиот документарен филм за работничките права на новинарите со наслов „Медиуми, газди, новинари и работнички права“ на Драган Антоновски е првонаграден на Интернационалниот фестивал за репортажи во Сомбор, Србија. Документарецот зборува за директниот судир меѓу власта и новинарите во Македонија.