Промоција на првиот соло албум на LD Pistolero

Промоцијата на соло албумот на LD Pistolero – После Мостот ќе се одржи на 07 март,  четврток со почеток во 21:01 часот во бифето на кино Фросина во МКЦ во Скопје.

„Албумот содржи 15 нумери кои се во продукција на повеќе наши домашни продуценти. На истиот се појавуваат и гости кои ќе ги оставиме во тајност исто како и продуцентите.„ се вели на настанот

Цената на цедето е 300 денари и со него заедно добиватe таканаречен книжен времеплов од 96 страни!!!