Промоција на првиот спот на тетовскиот бенд Cutting Edge

Првиот видеоспот на тетовскиот инди-електро-рок бенд Cutting Edgeза песната „Fade Away“ ќе биде промовиран во клубот „Тихуана“ во Тетово во недела (20 септември).

Бендот е формиран во првата половина од 2014 година, а песната чиј спот се промовира е дел од првиот албум, кој ќе содржи песни на македонски и англиски јазик и е во подготовка.