Промоција на новиот албум на Мугер Фугер овој петок

„Слушачка промоција“ на новиот албум на македонскиот состав Мугер Фугер ќе се одржи овој петок (27 март) во „Ла Кања“ во Старата скопска чаршија. Албумот е насловен „Продолжи да сонуваш“.

Во комплетната изработка на новото издание учествуваа:
Тања Тас, Соња Димитриоска, Теа Шалдева, Ања Илиева, Даниела Хаџиќ, Сецко Сеад Хаџиќ, Огнен Мангаровски, Џоле Максимовски, Сашко Костов, Ратко Даутовски, Борче Кузмановски, Iain Ross, Виктор Николовски, Димитар Божиков, Горан Трајкоски, Васко Атанасоски, Сашо Митрески, Енко Енис Хаџиќ, Џабир Дерала, Ристе Солунчев, Зоран Тортевски, Драган Ѓуровски, Ивица Димитриевиќ, Дени Крстев, Мите Димовски, Евгениј Каревски, Александар Трајковски, Марјан Јаневски, Јане Алтипармаков…