[Програма] Второ издание на Истражувачкиот филмски фестивал во Скопје

Врвни новинари истражувачи од BuzzFeed News, Google News Lab, La Republicca, Welt, Lupiga од 25 до 27 октомври во Кино Култура ќе ги споделат своите искуства и филмови во рамки на второто издание на Истражувачкиот филмски фестивал Скопје. Водечка тема ќе биде „Truth, lies & likes/„Вистината, лагите и лајковите“.

Влезот за сите настани ќе биде бесплатен, а целосната програма ќе може да ја погледнете во продолжение.