Проблемот со кучињата скитници во Тетово

Проблемот со кучињата скитници во ТетовоВо ова видео, членовите на медиа/арт клубот на Младинскиот образовен форум Фисник Арифи, Ветон Абдиу и Леутрим Абдулахи зборуват за проблемот со кучињата скитници во Тетово.

Qytetarët e Tetovës nuk ndjehen të sigurtë në qytetin e tyre për shkak të qenve endacakë që shëtisin vazhdimisht në rrugët e qytetit. Në Tetovë nuk ka shërbim shinter i cili do të kujdeset për qentë.
Departamenti i Sëmundjeve Infektive vazhdimisht raporton për raste njerëzish të cilët janë të sulmuar nga qentë.Këtë problem nëpërmjet videos e paraqesin Fisnik Arifi, Veton Abdiu dhe Leutrim Abdullahi anëtarë të Media / Art Club Tetovë.