Призма: Истрагите на СЈО за кои не е поднесено обвинение

Тимот на Призма објави визуелен албум од истрагите на Специјалното јавно обвинение за кои не е поднесено обвинение, односно, како што велат, кои се наоѓаат „меѓу судот и контејнерот“.

Во продолжение, погледнете ги фактографските податоци изработени од Призма: