Преживеалица С01Е01

Прва епизода на Преживеалица заедно со Бобан Кулески. Музичко патување низ македонската забавна музика во период од 50тите до 90тите години на минатиот век.

Prezivealica – Episode 01 by Radio Mof Music on Mixcloud