Преживеалица 06.10.2015

Ова е прво издание за оваа сезона на новата емисија Преживеалица, чиj водител е Бобан Кулески. Бобан ќе не води на едно музичко патување низ македонската забавна музика. Слушајте и уживајте :)

Prezivealica-TBM – Episode 01 by Radio Mof Music on Mixcloud