„Предновогодишно рокање“ во „Маракана“

Во Скопје во „Марака“ вечер е најавена свирка со неколку бендови наречена „Предоноводишно рокање“.

Ќе свират составите „Флукс“, „Културно Уметнички Работници“, „Илузија“ и „Ноу нејм нејшн“.

„Да ја завршиме годината како што доликува“, пишуваат организаторите на настанот.

Настанот ќе започне од 21 часот, а влезот е 300 денари.