Предавање на Карлос „Оцелот“ Родригез, основачот на „G2 Esports“ на 20 март

Основачот на „G2 Esports“ Карлос „Оцелот“ Родригез ќе одржи гостинско предавање на Американскиот универзитет на Европа (АУЕ-ФОН) на 20 март.

„Додека Родригез се подготвува да ги сподели своите сознанија и искуства со студентите и пошироката публика на Универзитетот АУЕ-ФОН, присутните може да очекуваат да бидат инспирирани, едуцирани и забавувани. Без разлика дали сте амбициозен е-спорт професионалец, искусен претприемач или едноставно некој со љубов кон игрите, гостинското предавање на Карлос ветува дека ќе биде настан што нема да сакате да го пропуштите“, пишува во најавата за предавањето.

Местата се ограничени, а заинтересираните можат да го пријават своето учество на следниов ЛИНК.