Повик за волонтери на Таксират

Организаторите на музичкиот фестивал Таксират објавија повик за волонтери.

„За 23-тиот Таксират повторно ја прошируваме екипата и го собираме волонтерскиот тим кој ќе ни помогне да создадеме уште една возбудлива едиција на фестивалот од 23 ноември до 7 декември“, стои во повикот.

За пријавување потребно е заинтересираните да испратат е-мејл на ognen@password.mk со име и презиме и контакт телефон.

Рок за пријавување е 15 ноември 2021.