Повик за волонтери на „Скопје филм фестивал“

„Скопје филм фестивал“ објави повик за волонтери кои сакаат да станат дел од тимот на познатиот фестивал.

Заинтересираните треба да бидат на располагање во текот на фестивалот и да имаат над 18 години.

Краен рок за регистрирање и пријавување за волонтерството е 10 април, додека периодот на волонтирање трае од 17 до 24 април.

Сите пријави во кои ќе бидат наведени податоците за контакт и одговор на прашањето „Зошто сакате да бидете дел од СФФ 2015?“, треба да се испратат на следнава адреса: volontersff@gmail.com