Повик за учесници на кариерни советувања на млади

Младински образовен форум [МОФ] во соработка со Институт за европска политика [ЕПИ] отвора повик за кариерни советувања на млади во склоп на проектот Градење на следната генерација на млади лидери кои ќе се спроведуваат во Скопје во периодот од 5-ти до 23-ти јуни 2017 година.

Апликантите треба да ги исполнат следните услови:
–  Да се невработени и да се во потрага по работа;
–  Да се на возраст од 18 до 30 години;
–  Да се во можност да го посетат кариерното советување во претходно договорен термин
Сите заинтересирани можат да се пријават преку испраќање на пополнета апликација на меи лот: obuki@mof.org.mk. Право на учество ќе имаат првите 20 пријавени заинтересирани кои ги исполнуваат условите.
Повеќе информации за повикот може да најдете на следниот ЛИНК, а апликацијата за пријувавање преземете ја ОВДЕ.