ПОЛАРИС С02Е21 – емисија посветена на научната фантастика, фантазијата и хоророт

Празниците поминаа и пак се враќаме со истото темпо. Овојпат со специјално издание за легендарната вселенска опера Mass Effect, која важи за една од најдобрите сф игри на сите времиња.