ПОЛАРИС С02Е20 – ЕМИСИЈА ПОСВЕТЕНА НА НАУЧНАТА ФАНТАСТИКА, ФАНТАЗИЈАТА И ХОРОРОТ

Dark Souls 3 е завршното поглавје на извонредната дарк фентези сага на Хидетака Мијазаки и From Soft. Одвојте време за овој подкаст на Поларис и слушенете повеќе за интригантниот свет на Анор Лондо и клетвата на неумирањето на луѓето.
Praise The Sun.