ПОЛАРИС С02Е16 – ЕМИСИЈА ПОСВЕТЕНА НА НАУЧНАТА ФАНТАСТИКА, ФАНТАЗИЈАТА И ХОРОРОТ

После паузата, повторно се враќаме, освежени и со нова епизода навечер во добропознатиот термин од 19 часот на Радио МОФ. Овојпат во центарот на вниманието ќе биде The Expanse, која во својата прва сезона веќе предизвика голем интерес кај публиката и ја поправи репутацијата на Sy Fy каналот после неколку години на понуда на серии и филмови со сиромашна содржина.