Поларис С01E35 – Емисија посветена на научната фантастика, фантазијата и хоророт

Polaris – Episode 35 by Radio Mof on Mixcloud

14 години чекавме за нов продолжеток на Jurrasic Park, а по многубројни промени на сценариото, режисерите и актерите, проектот заживеа со режисерот Колин Треворов и актерите Крис Прат и Брајс Далас Хауард. Jurrasic World ги освои светските кино сали, рушејќи многубројни рекорди, но дали JW ја има магијата на оригиналот? Токму тоа е тамата на оваа наша последна за оваа сезона Поларис емисија на Радио МОФ на која разговараме со нашиот гостин Николај Митрески.