Поларис С01E33 – Емисија посветена на научната фантастика, фантазијата и хоророт

Polaris – Episode 33 by Radio Mof on Mixcloud

Едно мало градче е прогонувано од терор кој најмалку го очекуваме. Овојпат не станува збор за вампири, врколаци, мумии или зомбија, туку за спирали? Не заборавајте да се закачите на фреквенцијата на Радио МОФ во 19 часот и погрижете се да нема било што што е спирално по форма во ваша близина, бидејќи вечерва го истражуваме бизарниот свет на Ѓунѓи Ито и неговата манга Uzumaki.