Поларис С01E30 – Емисија посветена на научната фантастика, фантазијата и хоророт

Polaris – Episode 30 by Radio Mof on Mixcloud

Ова 30-то издание ќе помине во знакот на Witcher сагата на полскиот писател Анджеј Сапковски за авантурите на Гералт од Ривија, вичер кој ослободува грдови и села од секакви демони, духови и чудовишта за одредена бројка на златници.