Поларис С01E30 – Емисија посветена на научната фантастика, фантазијата и хоророт

Polaris – Episode 31 by Radio Mof on Mixcloud

Во оваа епизода на Поларис на Радио МОФ збеснуваме како би се прилагодиле на лудилото кое стана општествена норма во постапокалиптичниот свет на Лудиот Макс, кој како секој жител во Пустелијата се бори за да го види следниот ден. Ова е вечер на Fury Road.