Поларис С01E28 – Емисија посветена на научната фантастика, фантазијата и хоророт

Polaris – Episode 28 by Radio Mof on Mixcloud

Надворешниот свет ја напаѓа Земјата, а судбината на целото човештво виси на конец во турнир на смртоносна борба, кој според зборовите на Рејден во својата есенција е турнир за животот, иако неретко се случува да одлета и по нечија глава. Ова е емисија за Mortal Kombat на Поларис на сајберфреквенцијата на Радио МОФ.