Поларис С01E27 – Емисија посветена на научната фантастика, фантазијата и хоророт

Polaris – Episode 27 by Radio Mof on Mixcloud

Змејови, бели шетачи, расцепкани кралства, дворски игри и манипулации се само дел од богатиот свет на A Song of Ice and Fire на писателот Џорџ Мартин, серијал кој влегува во петтата сезона на ТВ адаптацијата насловена Game of Thrones.

Затоа закачете се на Радио МОФ во на радио емисија Поларис, бидејќи фреквенцијата е мрачна и полна со спојлери.