Поларис С01E26 – Емисија посветена на научната фантастика, фантазијата и хоророт

Polaris – Episode 26 by Radio Mof on Mixcloud

Создавање на супериорна вештачка интелигенција, нејзиното одметнување и поимањето на човекот од гледиштето на истата е само дел од централната тема во вечерашното издание на Поларис на Радио МОФ за сф/хорор филмот Demon Seed.