Поларис С01E25 – Емисија посветена на научната фантастика, фантазијата и хоророт

Polaris – S01E25 by Radio Mof on Mixcloud

Пустински црви ќе роварат низ пустината додека силни песочни бури беснеат над нив, а слободниците ќе го повикуваат Шаи Хулуд додека зборот на Муад Диб се шири во 25-тото издание на Поларис во 19 часот на Радио МОФ.

Ова е вечер на романот Дина на писателот Френк Херберт, ова е вечер на Пол Усул Муад Диб, ова е вечер на зачинот.
The spice must flow.