Поларис С01E24 – Емисија посветена на научната фантастика, фантазијата и хоророт

Polaris – Episode 24 by Radio Mof on Mixcloud

24-тата епизода на Поларис на Радио МОФ е посветена на Тери Прачет, неговата соработка со Нил Гаиман за Добрите пророштва, Дисксветот кој е опфатен во 40 романи со разновидни ликови, места и настани и многу песни на Квин.