Поларис С01E22 – Емисија посветена на научната фантастика, фантазијата и хоророт

Polaris S01E22 by Radio Mof on Mixcloud

Во најновото издание на Поларис на Радио МОФ сме заедно со Влатко Димитров и Мона Јованова ќе дискутираме за интригантниот свет на Кен Левин, Bioshock, кој се протега од најголемите морски длабочини на Rapture, до небесата каде што лебди градот Columbia.