Поларис С01E20 – Емисија посветена на научната фантастика, фантазијата и хоророт

Polaris S01E20 by Radio Mof on Mixcloud

Време е за суперхерои во јубилејната, 20-та епизода на Поларис, и затоа денес на Радио МОФ ќе се посвети време на Бери Ален, односно The Flash, во која ќе се рецензира истоимената ТВ серија + анимираниот Flashpoint Paradox.