Поларис С01E17 – Емисија посветена на научната фантастика, фантазијата и хоророт

Polaris – Episode 17 by Radio Mof on Mixcloud

Во оваа најнова епизода на Поларис на Радио МОФ, се враќаме во Средната Земја на Толкин со рецензијата на последниот дел од трилогијата за Хобитот, Борбата на петте армии.