Поларис С01Е14 – Емисија посветена на научната фантастика, фантазијата и хоророт

Polaris – Episode 14 by Radio Mof on Mixcloud

После кратката новогодишна пауза, повторно се враќаме со редовното емитување на радио емисија Поларис на Радио МОФ, а во оваа, нова епизода, заедно со Јервант Малакјан ќе го истражуваме богатиот и интригантен свет на Starcraft.