Поларис С01Е13 – Емисија посветена на научната фантастика, фантазијата и хоророт

Polaris – Episode 13 by Radio Mof on Mixcloud

Во оваа епизода на Поларис последна за 2014 година потребна е посебна тема, а подобра тема од сф/фентези Б авантура од типот на Yor, The Hunter From The Future нема.