Поларис- С01Е10 Емисија посветена на научната фантастика, фантазијата и хоророт

Polaris – Episode 10 by Radio Mof on Mixcloud

После неколку мрачни теми, време е да се вратиме на поведрата страна на галаксијата на „Поларис“ и тоа со култниот сај фај авантуристички стрип Barbarella и филмот базиран на истоимениот стрип, со фем иконата Џејн Фонда, само на сајберфреквенцијата на Радио МОФ.